Hoppa till sidans innehåll

Hitta ditt evenemang i Sailarena

29 JAN 2020 08:00
De senaste åren har Sveriges alla kappseglingar samlats i den nya gemensamma plattformen Sailarena. Klubbarna når enkelt och snabbt ut till seglarna över hela landet. Seglaren själv har alltid hela seglingskalendern och all information i fickan.
  • Uppdaterad: 29 JAN 2020 08:00

Under flera års tid har Sailarena utvecklats för att passa seglingens behov som exempelvis att arrangörerna enklare ska kunna administrera sina evenemang och istället kunna lägga tid på själva genomförandet. Men även att enklare kunna nå fler seglare med information och locka mindre regelbundna deltagare till evenemangen.

Sailarena för klubben/arrangören
Klubbarna har med hjälp av Sailarena möjlighet att använda sig av redan färdiga funktioner för anmälningar, betalningar och deltagaradministration. Det besparar klubbarna både tid och resurser att själva skapa och underhålla motsvarande funktioner om de inte redan finns.

All info och anmälan för seglaren
För seglaren innebär Sailarena att alla evenemang alltid finns samlade på ett ställe. Man kan söka upp evenemang över hela landet i oavsett vilken klass eller typ av tävling det gäller. All nödvändig information fiskar man enkelt fram ur fickan genom sin telefon. Om arrangören så önskar finner seglarna inbjudan, seglingsföreskrifter, deltagarlista och slutligen resultaten på evenemangets sida.

När väl seglaren har skapat ett konto och fyller på med både personlig och båtens information går anmälningar till evenemang mycket enkelt och snabbt.

Utveckling pågår löpande
Utvecklingen av funktioner och verktyg i Sailarena fortgår löpande och styrs av behov och önskemål från alla användare. Det är en stadig ström av idéer som kommer till seglarförbundet och önskelistan blir allt längre. Håll utkik efter nästa uppgradering senare under våren.

Genom Sailarena har det aldrig varit enklare att hitta nya evenemang att deltaga i. Varför inte prova en segling som du inte deltagit i förut?

Har du frågor om Sailarenaeller behöver support? Mejla Sailarena på This is a mailto link .

Skribent: Patrik Erlandsson

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info