Hoppa till sidans innehåll

Brittiska Allen ny partner till SWE Sailing Team

03 MAR 2020 17:20
Svenska Seglarförbundet har inlett ett samarbete med brittiska Allen som nu blir partner till SWE Sailing Team. Allen designar, utvecklar och tillverkar några av marknadens bästa produkter för segeljollar som exempelvis block, avlastare och skotlås.
  • Skapad: 03 MAR 2020 17:20

Bild: fv Kristina Hedström, SSF:s styrelse, Ben Harden, marknadschef Allen, Liz Adams,vd Allen och Thomas Hansson-Mild, projektledare Svenska Seglarförbundet. Foto: Isabelle Lindsten.

- Vi ser fram mot ett samarbete med Allen och att få ta del av deras långa erfarenhet inom kappsegling. Framför allt uppskattar vi deras högkvalitativa produkter som de utvecklat under mer än 60 år i kappseglingens tjänst, säger förbundskapten Magnus Grävare och fortsätter:

- Precis som Allen har vi i svenska landslaget en lång historia och ett arv inom internationell kappsegling att förvalta. Genom åren har Sverige vunnit 35 olympiska medaljer och de två senaste vann vi i London 2012. Nu siktar vi närmast på att vinna fler OS-medaljer i Tokyo i sommar. Vi tror att genom vårt samarbete med Allen har vi avsevärt förbättrat våra chanser att nå framgångar.

Allen har ett stort team av skickliga ingenjörer och designers som arbetar i nära kontakt med de bästa seglarna i världen för att anpassa och utveckla produkter som passar den enskilde seglarens behov och önskemål.

- Vi är glada över att Svenska Seglarförbundet och SWE Sailing Team har valt oss som officiell leverantör av hårdvaror. För oss, som är ett brittiskt företag, är det viktigt att vi utvecklar starka relationer med andra länder i vår närhet. De lärdomar som vi kommer att dra av samarbetet är något som gynnar alla våra kunder via vårt forsknings- och utvecklingsprogram, säger Liz Allen VD på Allen.

www.allenbrothers.co.uk 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info