Hoppa till sidans innehåll

Europeiskt utbyte av tävlingsfunktionärer

12 DEC 2019 12:39
Nästa år har tävlingsfunktionärer och klubbar möjlighet till ett spännande utbyte inom Europeiska Seglarförbundet. Anmäl ditt intresse senast 29 december.

  • Uppdaterad: 12 DEC 2019 12:39

Inom Europeiska Seglarförbundet (Eurosaf) sker ett organiserat utbyte av tävlingsfunktionärer. Det riktar sig till seglingsledare, domare, umpires och mätmän på nationell och internationell nivå.

Europeiska tävlingsfunktionärer till din klubbs kappsegling
Nu har din klubb möjlighet att få seglingsledare, domare eller mätmän från andra länder i Europa till er kappsegling. Villkoren är att din klubb står för mat och logi. Resan till Sverige bekostas av den hitreste funktionären, eller dennes nationella förbund, men svenska klubben får stå för transporten inom Sverige, alltså precis som för en svensk funktionär.
Är du intresserad så kontakta HP Hylander i Arrangörskommittén This is a mailto link eller telefon 0709-46 66 65
Senast 29 december behöver han din intresseanmälan.

Läs mer om europeiska funktionärer (pdf)

Eurosaf-utbytet för funktionärer – ta chansen att komma ut i Europa
Inom Eurosaf sker ett organiserat utbyte av tävlingsfunktionärer. Programmet riktar sig till seglingsledare, domare, umpires och mätmän på nationell och internationell nivå. Här har man möjlighet att åka till ett annat land och vara med på en tävling där. Villkoren är att du själv, din klubb eller ditt förbund står för resan dit, sedan står den mottagande klubben för mat och logi. I första hand riktar sig utbytet till funktionärer på nationell nivå, men i mån av plats ges även internationella funktionärer möjlighet att delta i programmet.

Kontakta HP Hylander i Arrangörskommittén: This is a mailto link eller telefon 0709-466665 snarast. Genom honom får du en lista på de tävlingar som kan komma i fråga, och du får markera de tävlingar som du kan tänka dig att åka på. På Eurosaf mötet 11:e januari avgörs det hur platserna fördelas, och om du kan få en plats.

Om du är nationell eller internationell seglingsledare, domare, umpire eller mätman och vill ha/behöver internationell praktik, tveka inte att kontakta HP Hylander.

Infon om funktionärsutbytet i pdf här

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info