Hoppa till sidans innehåll

Jenny Axhede ny utbildningskoordinator

13 NOV 2019 16:05
Det blir Jenny Axhede som får vikariatet som utbildningskoordinator på Svenska Seglarförbundet (SSF). Hennes primära uppdrag blir att koordinera SSF:s utbildningar för ledare och funktionärer och ge service till våra SSF Seglarskolor.
  • Skapad: 13 NOV 2019 16:05

- Jag ser mycket fram emot att få jobba med mitt stora intresse för segling och med utbildningsfrågorna inom idrotten, säger Jenny. Det ska bli kul att bidra till att göra segling mer tillgänglig genom utbildning och se hur vi på bästa sätt kan dra nytta av det utvecklingsarbete som sker överallt inom Riksidrottsförbundet nu, säger Jenny Axhede.

Jenny är utbildad hälsopedagog och har jobbat mycket med vikten av fysisk aktivitet i vardagslivet och grundmotoriks träning i förskola/idrotten. Under åren som egenföretagare tog hon fram ett utbildningsmaterial för unga ledare på sommaridrottsskolan för SISU Idrottsutbildarna Väst.

Närmast kommer hon från Idrott och Föreningsförvaltningen i Göteborg där hon arbetat som teamledare av arbetsgrupperna på två av stadens motionsanläggningar i uppdraget att uppmuntra till fysisk aktivitet, bidra till ökad folkhälsa och ett rikt föreningsliv.

Jenny är en passionerad seglare och kappseglare med framgångar bland annat inom Matchracing.

- Det är med stor glädje vi välkomnar Jenny, säger Marie Björling Duell, förbundsdirektör på SSF. Jag är övertygad på att hon med sin erfarenhet och kompetens tillsammans med sin positiva energi, kommer bli väldigt värdefull för oss på många sätt.

Jenny börjar sin tjänst i januari 2020.

Foto: Niklas Axhede

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info