Hoppa till sidans innehåll

Vikarierande utbildningskoordinator sökes

22 AUG 2019 15:00
Svensk Segling vill vara tillgänglig för alla. En idrott som är öppen, utvecklande och som kan leda ett livslångt intresse för segling. En nyckel för att lyckas med det är utbildning.
  • Skapad: 22 AUG 2019 15:00

Svenska Seglarförbundet, SSF, söker nu en vikarie till tjänsten som utbildningskoordinator. Tjänsten är inledningsvis ett föräldravikariat under minst tio månader, men med trolig möjlighet till förlängning inom förbundet.

Du är en driven person som vill vara med och utveckla segling som idrott genom att göra våra utbildningar mer tillgängliga och attraktiva. Du bör ha lätt för att skapa kontakt med både unga och äldre, vara lyhörd och se möjligheter i det mesta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom idrotten och har god insikt i hur Svensk Idrott är organiserad. Då du till stor del styr och ansvarar för administrativ planering och ibland också praktiskt genomförande förutsätter det att du är självständig och strukturerad. Arbetet kräver också att du är bra på att kommunicera i både skrift och tal och kan dokumentera ditt arbete.

Önskvärd utbildning inom idrottsvetenskap/sportmanagement/beteendevetare/annan pedagogisk utbildning/verksamhetsutveckling. Meriterande är även kunskaper inom e-learning och grundläggande kunskaper om ekonomi och IdrottOnline.

Tjänsten är ett vikariat på minst 10 månader. Anställningen är på heltid. Varierande arbetstider, delvis även kvällar och helger. Tjänstens placering är helst på vårt kansli på Djurgården i Stockholm, men vi har också lokalkontor i Göteborg och Malmö som skulle kunna bli aktuella vid rätt profil. En del av tiden är även förlagd ute i verksamheten. Vi ser gärna att du har möjlighet att tillträda tjänsten någon gång under oktober.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Theres Wolgast på This is a mailto link eller 08-459 09 96, Utbildningsansvarig eller
Marie Björling Duell på This is a mailto link eller 08- 459 09 98, Generalsekreterare/Sportchef

Välkommen till vårt härliga gäng!

Ansökan

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt men senast den 8 september. Ansökan mailas till This is a mailto link. Intervjuer och urval sker löpande.

Skribent: Theres Wolgast
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info