Hoppa till sidans innehåll

Sök stöd för klubbens hållbarhetsprojekt

14 SEP 2019 08:05
Är du medlem i en klubb eller klassförbund som brinner för hållbarhet och har en bra idé som ni vill förverkliga nästa år? Då kan ni söka bidrag från projektet Optimist för havet. Deadline för ansökan är 30 november.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2019 08:05

Bild: En av de fem "plastimister" som Optimist för havet byggt med plastskräp som en del av konstruktionen, med hjälp av Chalmers i Göteborg. Foto:Chalmers

Optimist för havet fick på Båtmässan Allt för Sjön i februari ta emot Sweboats nyinstiftade miljöpris på 25 000 kronor, för projektets arbete med att stoppa tillförseln av plats till havet genom att sprida kunskap om problemet och engagera barn och vuxna i lösningarna. De tre organisationerna bakom Optimist för havet, Svenska Seglarförbundet, Håll Sverige Rent och Sjöräddningssällskapet beslutade att pengarna ska användas för att skapa bra aktiviteter i projektets anda ute i Svenska Seglarförbundets verksamhet.

Ansök om hållbarhetsstöd nu!
Nu vill vi se de 25 000 kronorna bidra och växa till nya hållbara insatser ute i Svenska Seglarförbundets medlemsklubbar och klassförbund.

Är du medlem, klubb eller klassförbund som brinner för hållbarhet och har en bra idé som ni vill förverkliga? Ansök senast 30 november.

Beskriv kort med max 300 ord varför just er hållbarhetsidé är viktigt och ska belönas med ett extra bidrag. Beskriv syfte, mål och kostnader samt vilka effekter ni förväntar er.

Mejla ansökan till Thomas Hansson-Mild, projektledare för Optimist för havet This is a mailto link. Har du frågor kontakta Thomas på 070-3012797.

Här kan du läsa mer om projektet Optimist för havet www.optimistforhavet.se
Läs mer på svensksegling.se om vad du kan göra som klubb.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info