Hoppa till sidans innehåll

Optimist för havet på besök

25 SEP 2019 10:03
Behöver din klubb eller klassförbund hjälp och inspiration i ert hållbarhetsarbete? Nu besöker Optimist för havet klubbar och klassförbund för att ge stöd och tips. Boka in projektledare Thomas Hansson-Mild.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2019 08:05

Behöver din klubb eller klassförbund hjälp och inspiration i ert hållbarhetsarbete? Under Optimist för havets sista projektår är ett av fokusområdena att komma ut till styrelser, ledare och medlemmar i vår organisation för att ge stöd i det fortsatta hållbarhetsarbetet.

Ta kontakt med vår projektledare Thomas Hansson-Mild och boka ett besök, kontaktuppgifter längre ner. Kanske en inspirationskväll för klubbens medlemmar eller ett arbetsmöte med styrelsen? Tillsammans skräddarsyr vi efter era behov.

Dela klubbens/klassförbundets bästa hållbarhetstips
Har du bra tips, aktiviteter eller hållbarhetsprojekt som ni redan driver så mejla Thomas så kan vi sprida det till fler genom i våra kanaler.
 

Missa inte årets inspirationstillfälle - Seglarträffen
Du har väl anmält dig till vår stora utvecklingskonferens Seglarträffen 22-24 november i Malmö? Ett av områdena i vårt klubbutvecklingsverktyg Moderna föreningen är just hållbarhet och i Malmö blir det en workshop med bland annat Helena Barne från Ljungskile SS som berättar om när de certifierade sitt mästerskap med hjälp av Håll Sverige Rent.

Kontakta Thomas
Läs mer om Seglarträffen
Läs mer om Optimist för havet

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info