Hoppa till sidans innehåll

Lär till kappseglingsfunktionär på webben

24 SEP 2019 06:00
PERMIÄR, nu har webbkursen Seglingens Ledarskap Grund uppdaterats och fått ett helt nytt avsnitt, kappseglingsfunktionär. Så nu finns äntligen en enkel introduktion för dig som vill lära grunderna om vad en kappseglingsfunktionär gör.
  • Skapad: 24 SEP 2019 06:00

- Vi hoppas att denna delen i Seglingens Ledarskap Grund ska få fler att ta steget och hjälpa till på klubbens kappseglingar, säger Theres Wolgast utbildningsansvarig på Svenska Seglarförbundet. Klubbar kan använda materialet som en lärgrupp på klubben och erbjuda ett tillfälle för föräldrar och andra som kan vara intresserade av att börja som funktionärer. Eller så kan var och en som är intresserad göra kursen på egenhand via webben.

När du har gått igenom hela avsnittet om att vara kappseglingsfunktionär känner du dig förhoppningsvis redo att hjälpa till som funktionär på någon av de många kappseglingarna runt om i landet. Där är du alltid varmt välkommen och mer erfarna funktionärer kommer att hjälpa dig i den roll du då får. Avsnittet är också förkunskapskravet som krävs för att du ska kunna utbilda dig vidare till Blå Seglingsledare.

Seglingens Ledarskap Grund är introduktionstionsutbildningen för alla som vill vara ledare inom seglingen. Den vänder sig till dig som är intresserad av att bli domare, instruktör, tränare, kappseglingsfunktionär, seglingsledare eller mätman. Alla som ska bli nya ledare inom seglingen ska gå Seglingens Ledarskap Grund. 

Du kan enkelt göra Seglingens Ledarskap Grund på egenhand via webben eller så samlar ni ihop en grupp intresserade och träffas på klubben och gör den gemensamt med hjälp av vår lärgruppshandledning.

Läs mer om Seglingens Ledarskap Grund här.

I vår webbshop köper du inloggningen som du sedan använder för att komma åt kursen. Se: http://shop.svensksegling.se/

Har du redan gått Seglingens Leddarskap Grund? 
Härligt, då är det bara att du använder dina inloggningsuppgifter och loggar in på nytt så kommer du också åt den nya uppdateringen och kan lära mer.

Mer om Svenska Seglarförbundets utbildningar för seglare, ledare och funktionärer hittar du här på vår hemsida.


Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info