Hoppa till sidans innehåll
Foto: Leon Page Åkerlund

Jr Cup drar igång på Marstrand

03 JUL 2019 06:00
Dags för årets roligaste tävling för klubbens juniorlag, Jr Cup. För tionde året i rad på Marstrand samtidigt som GKSS Match Cup Sweden. Både seglare och funktionärer är laddade. Ikväll är det invigning hos Arnell på Kajen.
  • Skapad: 03 JUL 2019 06:00

Vad är det då som gör Jr Cup så roligt? Vi frågade Martina som är med för minst femte gången i rad.

- Att det kommer så mycket folk från olika ställen. Gemenskapen är det som är extra speciellt. Att Jr Cup går samtidigt som en annan tävling, för allt blir så stort då och det bidrar till häftig stämning. Berättar Martina.

En tävling som Jr Cup hade inte gått att genomföra utan alla de fantastiska funktionärer som ställer upp ifrån arrangörsklubbarna Lerums Segelsällskap och Marstrands Segelsällskap. Johan Sjöstrand som är projektledaren för Jr Cup berättar att de alla nu laddar och fixar för fullt för att välkomna de 108 deltagarna och ordna ett event utöver det vanliga.

Jr Cup har som mål att vara ett all-inclusive-event där mat, boende och båtar är förberedda till lagen. Lag som består av tre seglingssugna juniorer. Alla kan vara med. Seglingarna sker i sprintformat och några av seglingarna avgörs på Match Cup Swedens "centercourt" inför tiotusentals åskådare. Känn pulsen på klipporna, tempot på racen och upplev sommarens höjdpunkt! Mellan seglingarna finns tid för att hänga med kompisar och träffa en och annan världsstjärna.

Klicka här för mer information om Jr Cup.

Klicka här för att följa Jr Cup på Facebook, facebook.com/JrCupSweden/

Skribent: Theres Wolgast
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info