Hoppa till sidans innehåll

Beställ Optimist för havets aktivitetsbox

23 AUG 2019 09:00
Det finns fortfarande några av Optimist för havets aktivitetsboxar kvar. Den innehåller kunskap, tips och verktyg hur ni kan jobba i klubben för att öka medvetenheten hos medlemmarna om marint skräp.
  • Uppdaterad: 22 AUG 2019 11:00

Det finns fortfarande ett 15-tal av Optimist för havets aktivitetsboxar kvar att beställa i vår webbshop. Klubben behöver bara betala för portot. I boxen finns bland annat en ledarhandledning som samtidigt är ett kursmaterial om marin nedskräpning, en folder med checklista för klubbens styrelse som ett stöd för arbetet, tipspromenad och pysselböcker.
Läs mer om innehållet och beställ boxen här.

Planera och genomför skräpplockningsaktivitet
Hösten är ett bra tillfälle att ha skräpplockningsaktiviteter för att engagera medlemmarna och hålla rent på klubbområdet. Varför inte passa på under World Clean Up Day 21 september där vår samarbetspartner i Optimist för havet projektet, Håll Sverige Rent har en kampanj som heter ”Hela Sverige plockar skräp” vilket skapar ett stort engagemang i media.
Läs mer om World Clean upp Day
Läs mer om Hela Sverige plockar skräp

Vi hoppas också du och din klubb kommer till Seglarträffen i Malmö, Svenska Seglarförbundets stora årliga utvecklingskonferens 23-24 november. Här kommer vi att jobba med klubbutveckling och ett av temaområdena är hållbarhet där det blir matnyttiga workshops och föreläsningar.  Inbjudan kommer ut i slutet av september.

I webbshopen kan du också beställa till fler ex av lärarhandledningen (som samtidigt är ett presentationsmaterial) och spelet ”Finns i havet”.

Har du frågor så kontakta vår projektledare Thomas Hanson-Mild This is a mailto link 070-301 27 97.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info