Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

12 nya SM-medaljörer korade efter årets upplaga av junior-SM i Björlanda Kile

12 AUG 2019 18:36
Det blev varierande vindar och väderslag som fick dominera under årets upplaga av Junior-SM ute i Björlanda Kile, strax norr om Göteborg. Efter väl genomförda race på samtliga tre banområden kunde 12 nya mästare koras!
  • Skapad: 12 AUG 2019 18:36

I helgen seglades junior-SM i Björlanda Kile, strax norr om Göteborg. På vattnet gjorde drygt 350 glada och seglingssugna ungdomar upp om 12 SM-medaljer som skulle koras efter söndagens seglingar. I blandade seglingsförhållanden genomfördes race samtliga dagar under helgen. Fredagen bjöd på fina lite lättare vindar med sol på himlen medan lördagen och söndagen blev lite mera ruggiga och utmanande för seglarna.  

Ett riktigt bra jobb från arrangörsklubbarna - Lerums Segelsällskap, Hjuviks Båtklubb, Göteborgs Kungliga Segelsällskap och Björlanda Kile Segelsällskap som tillsammans anordnade ett grymt arrangemang för alla deltagare.  

Junior-SM kräver ett stort engagemang från väldigt många personer, så jag är glad att dessa fanns säger Niklas Bengtsson ansvarig från Björlanda Kile Segelsällskap. Det var roligt att det blev tre så bra och välskötta banområden med klubbar som tog helhetsansvar för varje bana. Niklas riktar även ett stort tack till hamnägaren Grefab för sin förståelse och hjälpsamhet i samband med regattan.  

Grattis säger vi till samtliga medaljörer och till er alla andra som kämpade på i söndagens hårda vind. Nästa år seglas JSM i Lomma samma vecka – boka upp er redan nu för att göra er redo för nästa års upplaga av JSM.  

Samtliga resultat hittas här

Bilder från JSM hittas här

Skribent: Julia Carlsson
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info