Hoppa till sidans innehåll

Utveckla verksamheten med Moderna föreningen

13 JUN 2019 12:18
Oavsett på vilken nivå som föreningen bedriver segling finns det möjlighet till utveckling inom olika områden i verksamheten. Den moderna föreningen är ett verktyg för att klubben ska kunna utvecklas inom olika områden.
  • Skapad: 13 JUN 2019 12:18

"Att arbeta med Moderna föreningen
Verktyget Moderna föreningen är tänkt att vara till hjälp när klubben vill utvecklas inom något område. Det kan användas till små insatser eller stora omfattande strategi- och utvecklingsarbeten i klubben. 

Under våren var delar av kansliet ute på turné, tillsammans med SISU och träffade ett stort antal klubbrepresentanter. Det arrangerades då en workshop kring arbetsmateralet och sedan dess är det flera klubbar som har kommit igång hemma i klubben med olika utvecklingsprocesser.  

Förutom det workshopmaterial som användes vid träffarna finns nu en handlingsplan som klubben kan använda som hjälp i arbetet. 
Handlingsplan och posters för nedladdning och/eller utskrift

Stöttning i utvecklingsarbetet
Har du några frågor kring Moderna föreningen eller vill få hjälp att komma igång med arbetet? Kontakta då någon av oss som är engagerade i projektet så försöker vi hjälpa er efter bästa förmåga. Orten visar var vi sitter och jobbar någonstans men självklart rör vi oss ut till er klubbar om ni behöver hjälp på plats oavsett var ni befinner er.

Från och med vecka 32 finns det möjlighet att boka oss för träff/klubbesök, upplägget blir efter ert behov och kan vara alltiftån workshop med styrelsen eller någon kommitté till strategiarbete med hela klubben, eller bara som bollplank. Kontakta oss så syr vi hop ett upplägg som passar er!

Emelie Lindström (Malmö): This is a mailto link
Oscar Johansson (Malmö): This is a mailto link
Julia Carlsson (Göteborg): This is a mailto link
Hugo Björklund (Västerås): This is a mailto link

Samarbetspartners

  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info