Hoppa till sidans innehåll
Foto: Tommi Rotonen

Svenska Sjö utökar samarbetet med Allsvenskan

21 MAJ 2019 14:53
Svenska Seglarförbundet och Svenska Sjö är mångåriga partners och ett av områdena för samarbete är försäkringarna för J70 båtarna under Allsvenskan och Mästarnas Mästare men nu utökas samarbetet ytterligare.
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2019 14:53

- Allsvenskan i segling är ett bra exempel på en aktivitet som stärker klubbkänslan, något vi gärna vill bidra till och förknippas med. Dessutom är behovet av en bra båtförsäkring extra stort när det kappseglas och då har vi också en direkt uppgift att fylla, säger Per Grywenz på Svenska Sjö.

Svenska Sjö jobbar för att erbjuda landets båtägare och båtklubbar de bästa försäkringslösningarna och har gjort det sedan 1967. Svenska Sjö ägs av landets båtorganisationer däribland Svenska Seglarförbundet vilket bland annat innebär att överskottet går tillbaka till båtlivet och även direkt till kunder och klubbar i form av resultatbonus. Idag är närmare 50 000 försäkrade i Svenska Sjö, säger Per Grywenz.

- Vi på Svenska Sjö vill i allmänhet bidra till att båtlivet växer och i synnerhet inom våra ägares verksamhetsområden. Klubblivet är navet inom svenskt båtliv och därmed viktigt att ständigt utveckla. Seglarförbundet med alla dess klubbar är en av våra största ägare som också har en stor verksamhet på alla nivåer.

Svenska Sjö fortsätter att vara en viktig partner kring försäkringarna av de tillhandahållna båtarna men genom det nya treårsavtalet stärker försäkringsbolaget sitt engagemang i Allsvenskan ytterligare.

Läs mer om Svenska Sjös båtförsäkringar.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info