Hoppa till sidans innehåll

Beställ Optimist för havets aktivitetsbox

17 JUN 2019 17:28
Vill klubben jobba mer aktivt med frågan om marin nedskräpning kan ni få hjälp och stöd av Optimist för havets aktivitetsbox. Här finns kunskap, tips och verktyg för att öka medvetenheten hos medlemmarna om marint skräp.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2019 17:28

Vårt hållbarhetsprojekt Optimist för havet vill inspirera och ge stöd och hjälp till klubbar som vill jobba med frågan om marin nedskräpning. Tillsammans kan vi gör skillnad genom att sprida kunskap om problemet och engagera barn och vuxna i lösningarna.

Nu finns en aktivitetsbox att beställa i vår webbshop med tips och kunskap.  Klubben betalar bara portot och det finns 50 boxar så först till kvar gäller! Max 1 box per klubb.
Beställ aktivitetsboxen här.

I webbshopen kan man beställa till fler exemplar av ledarhandledningen (som också är ett utbildningsmaterial) och spelet ”Finns i havet”.

Kom och besök Optimist för havet på vår turné i sommar.  Ta en titt på vår Plastimist - optimisten byggd av platsskräp insamlat längs våra kuster och diskutera gärna problemet med marin nedskräpning och vad vi som medlemmar och klubbar kan göra. 
Optimist för havets turnéplan 2019.

Frågor? Kontakta vår projektledare Thomas Hanson-Mild This is a mailto link 070-301 27 97.

Lycka till med klubbens hållbarhetsarbete!

Om Optimist för havet
Optimist för havet drivs av organisationerna Håll Sverige Rent, Sjöräddningssällskapet och Svenska Seglarförbundet med finansiering av Postkodlotteriet. Projektet vill stoppa tillförseln av plast till havet genom att sprida kunskap om problemet och engagera barn och vuxna i lösningarna. Optimist för havet vill också förmedla att det finns anledning att vara optimistisk. Att vi tillsammans kan göra skillnad och rädda haven från plast. 

Optimist för havets webbplats
Följ Optimist för havet på Facebook
Optimist för havet på svensksegling.se

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info