Hoppa till sidans innehåll

Åsa Llinares Norlin ny ordförande i Svenska Parasportförbundet

06 MAJ 2019 10:38
Paraseglaren och paralympiern Åsa Llinares Norlin valdes på söndagen till ordförande för Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2019 10:38

– Jag känner mig väldigt stolt och hedrad över förtroendet. Parasporten står för idrottens mest dynamiska miljö och det känns otroligt starkt att vi tillsammans skapar den. Jag känner också att vi i den nya i styrelsen har fått ett lag som kan fortsätta utveckla parasporten väl under kommande år, säger Åsa Llinares Norlin.

Åsa, som under de senaste åren haft ansvar för parasegling och inkluderande idrott på Svenska Seglarförbundets kansli deltog under 90-talet i flera Para-VM och var även del av den svenska truppen i Paralympics i Atlanta 1996 där hon blev 4:a.

Åsa har varit projektledare för Stiftelsen Skota Hem som bedriver verksamhet för seglare med funktionsnedsättning med bas i Saltsjöbaden och haft olika roller och uppdrag inom idrottsrörelsen. Innan Åsa fick förtroendet som ordförande har hon varit styrelseledamot i Svenska Parasportförbundet.

Läs mer på Parsportförbundets webbplats.

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info