Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till SeglarTräffen

23 NOV 2018 12:08
Äntligen är det dags för en av årets höjdpunkter, verksamhetskonferensen SeglarTräffen!
  • Uppdaterad: 23 NOV 2018 12:08

SeglarTräffen är ett forum där ledare i klubbar, klassförbund och distrik tillsammans med förbundsstyrelsen och Seglarförbundets kansli träffas, utbyter erfarenheter och utvecklar verksamheten i Svensk segling.

SeglarTräffen ararrangers nu för sextonde gången och Emelie Lindström, klubbstödsansvarig på SSF är nöjd med helgens program. 

- Jag ser mycket fram emot helgens konferens! SeglarTräffen är ett otroligt inspirerande forum där ideella krafter från hela landet träffas och delar med sig av sina goda exempel. Det sker så mycket bra verksamhet ute i våra föreningar och tillsammans ger vi varandra inspel och energi inför kommande säsong. 

Över 200 anmälda deltagare från 71 klubbar och 14 klassförbund talar sitt tydliga språk, detta är ett forum som engagerar många. I år är temat "Den moderna Föreningen" vilket är en av utvecklingsresorna i Riksidrottsförbundets strategi 2025. 

- I Seglarförbundet arbetar vi också med vår strategi och programmet är en spegling av vad en modern förening innebär för vår idrott och hur vi kan använda det i vår vison; Svensk Segling - Tillgängligt för alla. Vi önskar alla deltagare varmt välkomna till Malmö, avslutar Emelie. 

Till sidan för SeglarTräffen

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info