Hoppa till sidans innehåll

Optimist för havet i din klubb

06 DEC 2018 14:27
Vårt hållbarhetsprojekt Optimist för havet går nu in en ny fas med fokus på utbildning i våra SSF Seglarskolor och klubbesök. Vill du ha besök av Optimist för havet? Kontakta vår projektledare Thomas Hansson Mild.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2018 14:27

Bild: Ambassadörerna i matchracingbesättningen Team Anna på besök i Optimist för havet-montern under Swedish Match Cup i Marstrand.

Under Optimist för havets två workshops på SeglarTräffen i november blev det intressanta diskussioner om problemen med plats kring och vid våra vatten och andra miljöfrågor. Projektledaren för Optimist för havet, Thomas Hanssson-Mild visade också det nya utbildningsmaterial som alla deltagare på SSF:s seglarskolor 2019 kommer att få ta del av.

Här hittar du dokumentationen från Optimist för havets presentation på Seglarträffen.

Bygget av projektets optimistjollar av återvunnen plats har precis dragit igång på Chalmers i Göteborg och planeringen inför Båtmässan i Göteborg pågår. Projektets nästa fas närmar sig nu där Optimist för havet projektet kommer ut i vår verksamhet.

Vill du som klubb, klassförbund eller medlem veta mer om projektet och hur ni kan bidra till att minska nedskräpningen i havet eller kring er seglingsarena? Kontakta då Thomas Hanson-Mild som gärna besöker din klubb för att tillsammans utveckla ert hållbarhetsarbete.

Följ Optimist för havet på Facebook
Optimist för havet på webben.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info