Hoppa till sidans innehåll

Livesändning från ÅF Offshore Race

30 JUN 2018 08:00
På söndag kl. 11 startar ÅF Offshore Race vid Skeppsholmen mitt i Stockholm och är man inte på plats går det bra att följa de 250 båtarnas start och målgång via livesändning.
  • Skapad: 30 JUN 2018 08:00

Tusentals människor kommer att följa de 250 båtarna när de lämnar Stockholms innerstad och seglar ut genom den inre skärgården. För att förmedla den fortsatta dramatiken ute på vattnet så bjuder SolidSport och Hamnen.se på en tio timmars heltäckande livesändning. Seglare och anhöriga över hela landet kan då följa racet från mobilen, Tv:n eller surfplattan.

I studion kommer Mathias Lühr gästas av experter och gäster under den första tävlingsdagen. Kommentatorer av racet är Ulric Svensson och arrangörsklubben KSSS klubbdirektör Stefan Rahm. Dessutom finns två reporterbåtar ute på vattnet som med hjälp av experter, högtflygande drönare och tv-kameror ger tittaren en närhet och en unik bild av starten och vägen genom Stockholms vackra skärgård.

Fasta tv-kameror finns också utplacerade längs med banan och för att tittarna ska få uppleva intensiteten ombord så är ett antal tävlingsbåtar utrustade med tv-kameror och ljudupptagning för actionfyllda bilder och intervjuer med besättning.

Även målgången kommer att livesändas från Sandhamn.

Sändningen startar klockan 10.00, söndagen den 1 juli, och du ser den här: solidsport.com/afor

Skribent: Marit  Söderström Nord 
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info