Hoppa till sidans innehåll

Klubbarnas anmälningsfunktion klar i Sailarena

04 APR 2018 08:00
Nu är både anmälningsfunktion och betaltjänst på plats i Sailarena. Som arrangörsklubb aktiverar du anmälningsfunktionen för att få en enkel hantering av deltagarlistor och betalningar.
  • Skapad: 04 APR 2018 08:00

Efter en tids intensivt utvecklingsarbete är nu anmälningsfunktion och betaltjänst igång i vår digitala plattform Sailarena. 

Syftet med Sailarena är att samla allt som rör svensk kappsegling på ett ställe. Arrangerande klubbar lägger in sina regattor i tävlingskalendern, deltagarna hittar all information för att delta och anmäler sig här. Efter genomförd regatta ska alla resultat laddas upp i Sailarena där de samlas i en databas för eftervärlden. 

Här hittar du Sailarena.

Sailarena gör det enklare för arrangerande klubbar
Alla klubbar som arrangerar kappseglingar under året kan nu aktivera anmälningsfunktionen i Sailarena och på så vis få en enkel hantering av deltagarlistor och betalningar.

- Inom Svensk Segling betalar arrangerande klubbar en tävlingsavgift för tävlingar på blå nivå och uppåt. Avgiften dras nu av automatiskt när seglarna anmäler sig och betalar till regattan. Det här förenklar administrationen för arrangörsklubben betydligt, säger Isabelle Lindsten, kappseglingsansvarig på Svenska Seglarförbundet.

Tidigare artikel om Sailarena.

Skribent: Isabelle Lindsten
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info