Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm Halmstad Tel. 070-6305848 This is a mailto link

Enklare att lära regler med nya webbkursen

12 JUN 2018 07:10
Svenska Seglarförbundet och SISU Idrottsböcker har tillsammans tagit fram en regelkurs på nätet. Kursen vänder sig till alla från domare till de som bara vill bli vassare kappseglare.
  • Uppdaterad: 13 JUN 2018 22:01

Innan man har satt sig in i kappseglingsreglerna kan de kännas svåra och krångliga. Ett trevligt och inspirerande sätt att lära sig är delta i en utbildning eller föreläsning om reglerna. Men det finns inte alltid föreläsningar eller utbildningar på en tid eller plats som passar och därför har SSF tillsammans med SISU tagit fram en regelkurs på nätet där en av våra duktigaste och mest rutinerade domare, Claes Lundin, lotsar dig fram i kappseglingsreglernas värld.

Med hjälp av video och animeringar förklarar Claes allt på ett enkelt och komplett sätt. Du kan studera allt i din egen takt eller se om olika avsnitt gång på gång. Det finns fördjupningar och självstuderingsmaterial som kan vara starten till att göra dig till en regelexpert, vare sig du siktar på att bli domare, tränare eller funktionär – eller för dig som är en engagerad förälder eller rutinerad seglare. Kort sagt; för alla som vill bli en bättre seglare.

Målet är att öka tillgängligheten och kunnandet av kappseglingsreglerna. Dels för att minska insteget för de som vill börja kappsegla men även för att öka kunskapen hos de som redan kappseglar för att stärka känslan av den rättvisa och goda sportmansanda som gör vår sport så härlig.

Du köper kursen i Svenska Seglarförbundets webbshop här.

Priset för regelkursen är 490 kr. Har du tecknat tävlingslicens är priset 390 kr.

Frågor - kontakta Patrik Erlandsson

Skribent: Patrik Erlandsson
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info