Hoppa till sidans innehåll

Få ut det mesta av SeglarTräffen

16 NOV 2017 09:00
För att får det mesta ut av en konferens som SeglarTräffen kan det vara bra att ha en strategi redan innan man åker dit. Här kommer några tips:
  • Skapad: 16 NOV 2017 09:00

1.  Den viktigaste frågan är; vad vill du och din klubb/mitt distrikt eller klassförbund få med er hem till era verksamheter? Är det nya kunskaper, inspiration eller tips på lösningar på en specifik utmaning i er verksamhet som är just ert fokus?

2. Ta en titt på seminarieprogrammen, vilket seminariespår passar just dig? Är det flera som verkar intressanta, kanske du kan ta med dig någon mer person från klubben eller förbundet som kan deltaga på ett av de parallella seminarierna så att ni tillsammans får dubbelt så mycket kunskap och inspiration med er hem!

3. SeglarTräffen är inte bara ett program med seminarier, utan också ett tillfälle för informella möten mellan tränare, instruktörer, klubbledare, domare, klassförbundsrepresentanter, distriktsrepresentanter, arrangörer, seglare och många fler från hela landet! Vilka skulle du vilja äta lunch, ta en kaffe eller köra ett träningspass tillsammans med under helgen? Ta chansen att diskutera, få inspiration och nya idéer med andra som också brinner för segling lika mycket som du gör!

4. Som en fortsättning på tips nummer tre; utmana dig själv och sätt dig bredvid minst en person som du inte känner sedan tidigare på varje seminariepass! Varje seminariespår har minst åtta block, detta innebär åtta nya kontakter, perspektiv och möjlighet till idéer!

5. Anteckna tre saker som du tar med mig hem! En sådan här helg är full med uppslag och inspiration och det är lätt att tankarna spårar iväg på allt roligt som man kan göra och utveckla. Men vilka av dessa (1-3st) idéer skulle du, tillsammans med de inom din verksamhet kunna verkställa hos er under nästa säsong?

6. Bestäm dig för en sak du ska göra redan i veckan som kommer efter SeglarTräffen. En action som gör att ni påbörjar någon av de idéer ni bestämt er för att förverkliga.

Vi ses på SeglarTräffen!

 

Skribent: Emelie Lindström
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info