Hoppa till sidans innehåll

Utmaningen 2016

17 NOV 2016 14:49
Tack vare Svenska PostkodLotteriet kan Svenska Seglarförbundet erbjuda extra medel för att nå vår gemensamma vision ”Svensk Segling – tillgänglig för alla”
  • Uppdaterad: 23 NOV 2016 09:47

  • Tillgänglig segling betyder så mycket mera än bara att fler ska få prova på segling och båtliv. Seglingsutbildningar skall vara lätta att nå för de som vill lära sig, det skall vara enkelt att kappsegla oavsett om du vill segla i egen båt eller med båtar man kan låna. "Tillgänglig för alla" betyder att fler ungdomar skall ha råd att utöva idrotten segling och att insteget för sällanseglaren finns genom att erbjuda hyrbåtar eller kanske till och med ett delat båtägande. Läs mer om detta i Svensk Seglings VI-bok
  • En jämställd idrott är en förutsättning för framgångsrik idrottsutveckling. 2011 tog Riksidrottsförbundet nya jämställdhetsmål. Jämställdhetsperspektivet ska finnas med på alla nivåer, alla beslut och i all verksamhet. www.rf.se/jamstalldhet/Jamstalldhetsmal/. Svensk Segling jobbar för att nå dessa mål.

Har er klubb eller ert klassförbund en idé eller ett projekt där ni skulle vilja göra något inom något av de tre ovanstående områden?

Svenska Seglarförbundet kan nu ge er resurser att testa nya idéer och projekt. Skicka in en motivering/kort beskrivning på max 100 ord, rimmar den med punkterna ovan så får ni upp till 10 000 kr för att testa er idé.

Ansökningsformulär hittar du här

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info