Hoppa till sidans innehåll

Underhållande seglarpod i tryckt form

12 APR 2020 08:05
Nu finns den nyutgivna Seglare Minns 2 att beställa i Svenska Seglarförbundets webbshop. En imponerande dokumentation av ett femtiotal av landets främsta seglare som öppenhjärtigt berättar om sina händelserika liv och karriärer.
  • Skapad: 12 APR 2020 08:05

Svenska Seglarförbundets Historiska utskott har under ett antal år lagt stor kraft och tid på att dokumentera erfarenheter och upplevelser från många av Sveriges mest namnkunniga och framgångsrika seglare och profiler.
Berättelserna är ocensurerat återgivna från de inspelningar som gjorts av intervjuerna under de mycket populära sammankomsterna, Seglare Minns i Tranebergsstugan i Stockholm.

I förordet går att läsa:
”Här finns seglarjargongen, de hårresande historierna och framför allt inblickar i hur kappseglandet förändras genom åren. 400 namn från olika tidsepoker flimrar förbi och de kompletterande autentiska bilderna är en guldgruva som speglar stämningen, utrustningen, regattorna och seglarmodet från 30-talet och fram till våra dagar. Boken är en högoktanig tidsmaskin som tar oss bakom segelsportens kulisser”

En unik, lärorik och underhållande seglarpodd i tryckt form.

Köp boken här (pris 250 kr)
Köp Seglare Minns 1 + 2  (pris 400 kr)

 

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info