Hoppa till sidans innehåll

PR satsning ska lyfta våra seglarskolor

05 JUN 2020 15:00
Alla våra 134 licensierade seglarskolor kommer att lyftas fram i ett antal regionala pressmeddelanden under närmaste veckan med målet att skapa publicitet kring segling och våra seglarskolor.
  • Uppdaterad: 05 JUN 2020 15:00

Bild: ESS Jolle vid Edsviken norr om Stockholm erbjuder seglarskola för både barn, ungdomar och vuxna. Foto: ESS Jolle

I sommar kommer fler än någonsin tidigare att semestra hemma och Svenska Seglarförbundet ser då möjligheten att skapa publicitet för alla de möjligheter som finns i våra klubbar och framför allt våra licensierade seglarskolor.

I ett pressmeddelande och artikelunderlag med rubriken ”Lär dig segla i sommar” beskrivs vår seglarskoleverksamhet och de möjligheter som finns att ha kul med segling i sommar. Pressmeddelandet går ut till lokala och regionala redaktioner som får en färdig text och bild  och även kontaktuppgifter till seglarskoleansvariga i regionens klubbar.

-Vi hoppas journalisterna ska nappa på detta då vi gör det enkelt för dem att skriva om oss och våra seglarskolor. Även om en del kurser redan är fullbokade är det ett bra tillfälle att ge klubben extra strålkastarljus och visa upp att vi är tillgängliga för alla att testa segling, säger Marit Söderström Nord, kommunikationsansvarig på Svenska Seglarförbundet.

Har du frågor kring pressmeddelandet? Kontakta pressansvarig Mats Olsson mats@ssf. se 070-6336130.

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info