Hoppa till sidans innehåll

Fredrik Norén ny generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben

21 APR 2020 15:26
Svenska Seglarförbundets styrelseledamot och utbildningsansvarige sedan tio år, Fredrik Norén blir ny generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben.
  • Uppdaterad: 21 APR 2020 15:26

-Jag ser fram emot att få lägga all min energi på segling och båtliv. Att dessutom få greppa rodret i en av Europas största båtklubbar för segel- och motorbåtar, Kryssarklubben, ska bli riktigt roligt, säger Fredrik

Fredrik sommarjobbade på Svenska Seglarförbundets kansli redan som 22-åring och valdes tre år senare in i Svenska Seglarförbundets styrelse.

Under sina tio år i styrelsen har han haft ett stort engagemang för utbildningsfrågor men även under många år varit drivande i Solna Strands Kappseglingsklubb. Fredrik har också under sex år varit ordförande i NFB, Nämnden för båtlivsutbildning.

-Vi gratulerar Fredrik till det nya jobbet och ser möjligheter till ett ännu bättre samarbete med Svenska Kryssarklubben framöver, säger Marie Björling Duell, förbundsdirektör. Fredrik har ett stort engagemang i vår idrott och har med sitt driv tillfört mycket både till styrelsens arbete men även som sailcoach i Stockholms Seglarförbund och ordförande i Solna Strands Kappseglingsklubb.

Fredrik är flygvapenofficer och kommer närmast från ett jobb som biträdande förhandlingschef för Officersförbundet. Fredrik efterträder Per Berkhuizen som går i pension.

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info