Hoppa till sidans innehåll

Föreningsenkät om Corona konsekvenser

17 APR 2020 13:34
Nu har ni som förening möjlighet att ge er bild av coronakrisens konsekvenser för er verksamhet och ekonomi.
  • Uppdaterad: 17 APR 2020 13:34

Riksidrottsförbundet (RF) har fått ett stödpaket från regeringen och arbetar nu med att göra en så rättvis fördelning som möjligt. För att kunna göra det behöver RF ett underlag från er föreningar om hur ni och er verksamhet har påverkats. 

Fyll i enkäten och bidra med viktigt underlag till RF:s dialog med regering och kommuner för kommande stödinsatser. Svaren ska vara inskickade senast 30 april.

Obs! Enkäten är inte en ansökan om bidrag.

Hur kommer klubben åt enkäten? 
Enkäten finns i IdrottOnline (klubbens egen IdrottOnline-sida). Använd dina vanliga inloggningsuppgifter till IdrottOnline (IdrottsID eller personnummer) för att fylla i enkäten. Du som är inloggad i IdrottOnline och har en roll med behörighet att svara på enkäten hittar enkäten via applikationen ”Enkäter” i toppmenyn.

Vem i klubben kan fylla i enkäten?
Behöriga att fylla i enkäten är de i IdrottOnline registrerade rollerna Ordförande, Kassör, Idrottsmedel firmatecknare, LOK-stödsansvarig firmatecknare eller Huvudadministratör.

Tänk på att svaren du ger ska spegla situationen i hela din förening. Så ta med all verksamhet som som ni har behövt ställa ni/ställa om och beräkna både fasta och rörliga kostnader som är kopplat till er verksamhet. 

Här hittar ni frågor och svar rörande enkäten. 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info