Hoppa till sidans innehåll
Foto: Tommi Rotonen

Erbjudande från One Design Center

14 MAJ 2020 16:45
Svenska Seglarförbundets partners är viktiga för förbundets verksamhet och en av dem är One Design Center. Fram till 10 juni 2020 har du som medlem i någon av Svenska Seglarförbundets klubbar 10 % rabatt på ett köp i One Design Centers webbshop.
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2020 16:45

Bild: Maja Hansson-Mild styr SS Kaparens team under Allsvenskan 2019. 

One Design Center är en viktig partner till Svenska Seglarförbundet när det gäller service under våra stora events som exempelvis Allsvenskan. Tävlingarna genomförs med tillhandahållna båtar och det är viktigt att säkerställa likvärdighet när det gäller trim, utrustning och funktionalitet. Avgörande under eventen är också att hålla båtarna igång och undvika skador och när olyckan är framme, snabbt kunna avhjälpa problemen och fortsätta tävlingen.

- Detta ställer höga krav på både kunskap, erfarenhet och flexibilitet hos våra samarbetspartners. Med One Design Center som servicepartner så får vi den kompetens vi behöver för att hålla det höga kappseglingstempo som Allsvenskan innebär, säger Isabelle Lindsten, kappseglingsansvarig på Svenska Seglarförbundet. 

Fram till 10 juni 2020 får du som medlem 10 % rabatt i One Designs webbshops kassa på hela ditt köp. Använd koden ”SSF2020”. OBS! Gäller inte på elektronik och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Länk till One Design Centers webbshop.

- Vi tycker att det viktigt att stödja Svenska Seglarförbundet och därmed svensk segling. Vår verksamhet bygger på att seglarsverige är aktivt och därför känns det som en självklarhet att vara med och stötta på det sätt vi kan. Att det är just Allsvenskan vi är engagerade i är extra roligt då den samlar en bredd av seglare som är svår att hitta på andra arrangemang”, säger One Design Centers VD Ulrik Börnke.

Om One Design Center
Genom sin webbshop och butik i Nacka, Stockholm förser One Design Center sina kunder med allt för kappsegling, oavsett storlek på båt. Deras mål är att samla världens främsta varumärken inom segelsporten under ett tak och kombinera ett starkt sortiment med bra priser och ett gediget kunnande. Detta i kombination med sin kapelltillverkning och tamp- och splitsverkstad gör att One Design Center kan erbjuda en bred service inom seglingssporten.

 

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info