Hoppa till sidans innehåll

Digitala utbildningar för ledare och tränare

14 APR 2020 07:00
Har du plötsligt fått lite tid över? Inställda planer? Lugn, SSF kan nu erbjuda flera olika webbutbildningar som riktar sig till dig som är ledare eller tränare i en segelklubb eller ett klassförbund.
  • Skapad: 14 APR 2020 07:00

Förutom SSF:s webbkurser Seglingens ledarskap grund och Grundkurs i kappseglingsregler erbjuder SISU Idrottsböcker två webbutbildningar under begränsad tid nu under det rådande coronaviruset.  


Akut skadebehandling

Som idrottsutövare, tränare eller ledare kan du hamna i i situationer där du snabbt behöver ta hand om en skada eller plötsligt sjukdomstillstånd. Med hjälp av Thomas Lindholm, lärare på Bosöns idrottsfolkhögskola, ger den här webbplatsen dig kunskap om de vanligaste akuta skadorna och sjukdomstillstånd som du kan ställas inför och hur du behandlar dem. 

Till webbplatsen Akut skadebehandling


Outdoor training

Webbplatsen Outdoor training innehåller massvis med övningar att använda i skogen, parken, lekplatsen eller trädgården. Det är enkelt att logga in på mobilen och ta med övningarna ut. Det mesta i naturen används som redskap och du får exempel på övningar med stenar, grenar, träd, bänkar, räcken och gungor.

Till webbplatsen Outdoor training >>

 

En tredje digital utbildning som vi rekommenderar är den som Folkhälsomyndigheten nyligen tagit fram. Webbutbildningen är kostnadsfri.

Ledare som lyssnar
Du lära dig mer om vad psykisk hälsa är och varför den kunskapen spelar roll för dig som ledare. Hur ditt ledarskap kan stärka den psykiska hälsan hos de som du leder. Den är uppdelad i fyra delar, varje del tar 10-20 min att göra.

Gå direkt till kursen här

 

Vill ha fler tips på övningar, utbildningar, mm. - kika in under fliken Utbildning på SSF:s startsida. 

För mer info kontakta även Jenny Axhede, utbildningsanvarig på SSF. 

Skribent: Cecilia Jonsson
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info