Hoppa till sidans innehåll

Att tävla i Zoom8


Zoom8 klassen har de senaste åren vuxit och vi som är aktiva i klassen värnar mycket om den gemenskap och glädje som är starkt förankrad i klassen.

Vi har en egen GP serie, vars regattor äger rum, runt om i Sverige. här är alla som vill välkomna att delta. GP Serien är uppdelad i en höst serie och en vårserie.

Våra seglare representerar Sverige under såväl NM, EM som VM vilka alla är öppna mästerskap för den som känner sig hugad att ställa upp. 

För att delta vid nationella och internationella regattor krävs att båten är försäkrad, (vi har en förmånlig försäkringslösning hos Svenskasjö, kika under fliken försäkra din båt). Det krävs även, att man har tillgång till aktuella mätbrev. Nytt för i år är att man även måste betala in en tävlingslicensavgift á 200.- till Svenska Seglarförbundet. För att ingå i rankingen i GP serien och för att få ställa upp i internationella regattor och mästerskap krävs även att man är medlem i Svenska Zoom8 förbundet.

Vi har vår egen rikscoach, Sanna Delander, som är med på en del GP-seglingar, större mästerskap samt vid diverse läger.

Under flikarna till vänster kan ni hitta mer information om respektive regatta. Vi försöker uppdatera informationen så fort vi kan.

Följ oss gärna på Facebook i gruppen Zoom8 Sweden.

Villkor för arrangemang av GP- segling

Rorsmansdeklaration.

Tävlingsbestämmelser GP-serien

Uppdaterad: 15 MAJ 2018 20:27 Skribent: Andreas Karlsson
E-post: This is a mailto link

ANNONSER

Samarbetspartners

 

 

 

OneDesignCenter

 

Spara