Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Klasstränare:

Sanna Delander

Sanna Delander

Mitt namn är Sanna Delander och jag är klasstränare i zoom8. Själv har jag seglar mycket zoom tidigare även om det nu börjar bli ett tag sedan. Det roligaste med att segla zoom var för mig alla kompisarna jag fick, och att båten är väldigt rolig och lätthanterlig.
Förutom att segla zoom gick jag även 4 år på seglargymnasiet i Motala där jag seglade både laser och 29:er. Efter trubbel med skador kom jag tillbaka till zoomen för att kunna stötta och hjälpa alla er härliga zoom8 seglare, med att hitta det som är det absolut roligaste i segling. 
 

Årets tränare 2020 motivering

Med ett driv och engagemang, en stor glädje till sporten segling, uppfinningsrikedom och förmåga att knyta an till barn och ungdomar har Sanna under 2020 tagit sitt uppdrag som klasstränare på största allvar. Hon har inspirerat sina seglare att fortsätta träna trots att säsongen varit kantad av ”Coronarestriktioner”. När läger ställdes in arrangerade hon digitala träffar, teorikvällar och skapade trimguider för seglarna. Sanna är helt enkelt en stor tillgång för seglingssporten.

William Karlsson Zoom8 tränare

William Karlsson

Hej!

Mitt namn är William Karlsson kommer från Stenungsund och har skaffat mig rätt stor erfarenhet inom zoom8:an då jag seglade den aktivt fram tills 2019. Jag seglade zoom8:an i fyra års tid ungefär. Jag började segla zoom för det såg ut och vara en riktig rolig båt sen var det bara ett stort plus i kanten hur många nya kompisar man fick.

Under mina år i zoomen fick jag med mig en del meriter som SM guld, NM silver och VM brons och 2018 fick jag även ta emot pris för västkusten bästa jolleseglare.

I nuläget seglar jag e-jolle och till hösten 2021 kommer jag börja på Lerums seglargymnasium. Förhoppningsvis träffar jag er alla ute på vattnet 2021.

ANNONSER

Samarbetspartners

 

 

 

OneDesignCenter

 

Spara