Hoppa till sidans innehåll

Vänersborgslägret inställt

22 MAR 2020 20:58
Vi känner oss tyvärr tvungna att att ställa in lägret 10-12 april.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2020 20:58

Hej alla Zoomseglare,

Hoppas ni alla har det bra och är friska och krya.

Efter att ha följt utvecklingen och spridningen av Covid-19 under veckan som gått och fått ytterligare rekommendationer och riktlinjer från Svenska seglarförbundet har vi i Zoom8 förbundet nu beslutat att ställa in lägret i Vänersborg 10-12 april.  Vi kommer även fortsätta följa utvecklingen och rekommendationerna från Svenska seglarförbundet och aktuella myndigheter för att så snart som möjligt kunna anordna ett nytt läger. Vi ber er som betalt in anmälningsavgiften att skicka över kontonummer till This is a mailto link så för vi tillbaka pengarna till er.

 

Sanna har för avsikt att anordna någon distansaktivitet via Skype eller liknande vid ett eller flera tillfällen under perioden 10-12 april så vi ber er att följa vårt nyhetsflöde på hemsidan eller Facebook för senaste information.

 

Vill också uppmärksamma er på att tävlingen Nordic Liros, tillika vår första GP-tävling, i Stenungssund blivit inställd på grund av Corona viruset. Vi kommer att se över möjligheterna att lägga till ett tävlingstillfälle senare under vårsäsongen.

Skribent: Jonas Delander
E-post: This is a mailto link

ANNONSER

Samarbetspartners

 

 

 

OneDesignCenter

 

Spara