Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jonas Delander

Vinnare GP 2018 Höst

23 SEP 2018 22:29
Ett stort tack till alla våra duktiga Zoom8 seglare som under hösten tävlat om det åtråvärda prisplatserna i GP-serien. Nu är höstens serie slut och resultaten sammanräknade. Segrare i totala GP serien för Hösten blev William Karlsson.
  • Uppdaterad: 23 SEP 2018 22:29

Nu när höstserien är färdigseglad vill vi passa på att gratulera alla våra seglare till bra prestationer och samtidigt passa på att omnämna pristagarna i GP serien höst. Etta blev, som sagt, William Karlsson, StSS, tvåa Felix Brorsson, SSP, trea Johanna Borgström, SSP, fyra Sofia Delander RJK, femma Hanna Larsson, StSS, och den sjätte pokalen gick till Wilhelm Enjin, LBSK. Resten av resultatlistan hittar ni här.

Totalt har vi haft 26 olika deltagare vid höstens GP seglingar i Båstad, Saltsjöbaden, och Karlstad. Deltagarna har bemästrat väldigt varierande seglingsförhållanden, lätt till hårt väder i Båstad under NM:et,  lätt och vridigt i Saltsjöbaden, och lätt till medel i Karlstad.

Nu är det läge att börja ladda för nästa säsongs GP-serie (GP 2019 vår) och kanske till och med för EM som går av stapeln till våren, kring Påsk. Ett ypperligt träningstillfälle är vårt höstcamp som äger rum under höstlovet i Hunnebostrand. Vi ser fram emot att se så många som möjligt där.

Skribent: Jonas Delander
E-post: This is a mailto link

ANNONSER

Samarbetspartners

 

 

 

OneDesignCenter

 

Spara