Hoppa till sidans innehåll

Lagläger i Vänersborg

22 AUG 2016 14:28
Svenska Zoom8 förbundet välkomnar härmed till lagträningsläger i Vänersborg 10 – 11/9 2016.
  • Skapad: 22 AUG 2016 14:28

Svenska Zoom8 förbundet välkomnar härmed till lagträningsläger i Vänersborg.

Lägret är till för de seglare som vill vara med på LAG-EM. Seglare som inte vill delta i LAG-EM är givetvis också välkomna på lägret. Fokus på lägret blir lagsegling med en hel del teori och naturligtvis mycket träning på vatten. Det blir många träningsrace och på plats kommer en lagseglingsexpert och förhoppningsvis en domare vara. Vi kommer under lägret att hela tiden ha två föräldrar på plats. Detta ska även anmälas på FB snarast, dock senast 30/8. Får vi inte ihop föräldrar som kan sova på plats och hjälpa till vid behov tvingas vi att ställa in lägret.

Möjlighet finns att lämna båten till GP helgen efter. Det är en avgränsad yta som har stängsel runt som inte är låst. Rigg, roder och centerbord kan låsas in i ett skjul.

Var: Vänersborg
När: 10 – 11/9
Huvudtränare: Jonathan Åhlander (Klasstränare Zoom8 Sverige) + en annan tränare.
Pris: 800 kr
Tidsplan:
Lördag: Samling riggade och klara kl 09.30.
Söndag: Avslutning ca 15:00

Boendet är i Vänersborgs klubbhus, vilket betyder att vi sover på medhavd madrass, utrymmet är begränsat så vi nöjer oss med enkelmadrasser. Mat lagas av Vänersborg i klubbhuset. För er som vill komma fredag kväll går det bra att komma från kl 18.00 under förutsättning att någon förälder sover på plats. I så fall är det bäst att äta middag ute. Mat ingår i lägret från lördag morgon till söndag lunch.

Seglarna tar med sin vanliga seglingsutrustning, regelbok för de som har och även fyskläder (minimum löparskor).
Vid kallt vatten är det krav på att man har torrdräkt eller motsvarande. Tänk på att det blir långa dagar på vattnet och då är det skönt att slippa frysa.


OBS Sista anmälningsdag den 30/8.


Betalning sker till Zoom8förbundets BG: 5733-2769, Swischnr 1232252070 eller kontant på plats, glöm inte att ange namn på seglaren när ni betalar.
Är ni i behov av specialkost, andra allergier eller sjukdomstillstånd som är bra att känna till så är det viktigt att ni meddelar detta till Charlotte senast 7/9.

För mer info eller frågetecken ring eller maila styrelsens träningsansvarig Charlotte Hallquist (This is a mailto link, 070-6834969)

Hoppas vi ses!!

Välkomna!!

Skribent: Charlotte Hallquist
E-post: Adressen Gömd

ANNONSER

Samarbetspartners

 

 

 

OneDesignCenter

 

Spara