Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jonas Delander

Inför Lag-EM 2016

17 AUG 2016 10:16
Snart är det dags för det andra Lag-EM i Zoom8 och denna gång går det i Saltsjö Boo, Stockholm, helgen 8-9 oktober.Informationen uppdaterad.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2016 08:58

Notera att informationen är uppdaterad per den 30 augusti, med avseende på lagsammansättning och att lägret inte är obligatoriskt.

Förra årets lag-EM i Århus var mycket uppskattat och nu är det dags igen på hemmaplan veckan efter GP3 på Baggensfjärden utanför Stockholm, helgen 8-9 oktober.

Lagsegling är en rolig och utmanade seglingsform som är till nytta inte bara för de som tänkt sig segla kommande lag-EM, utan alla seglare som vill bli bättre på taktik och strategier för vanliga fleet tävlingar har mycket att lära.

Ett förberedande läger är planerat  10-11 september i Vänersborg och de seglare som vill vara med på EM bör också vara med på lägret. Alla seglare är välkomna på detta läger oavsett om ni också vill vara med på EM. Fokus på lägret blir lagsegling med en hel del teori och naturligtvis mycket träning på vatten. Det blir många träningsrace och på plats kommer en domare och lagseglings expert vara.

Information om lägret.

Förra året lottades lagen av Jonathan, i år kommer vi köra en variant där Jonathan sätter samma lagen - vilket är normalt inom de flesta lagidrottrotter. Uppdaterat, med anledning av ett sort antal önskemål om att sätta ihop egna lag så har förbundet i samråd med Jonathan (huvdtränare) beslutat att hörsamma detta önskemål. Maila in era önskemål på This is a mailto link - så kommer Jontathan ta hänsyn till detta.

 

Anmäl genom att svara på facebook inlägget, svara med om ni avser att vara med på lag-em och träningsläger eller endast träningslägret. Sista anmälning till lägret är 3

Officella inbjudan.

är obligatoriskt för de seglare 

Skribent: Lars Krog-Jensen
E-post: Adressen Gömd

ANNONSER

Samarbetspartners

 

 

 

OneDesignCenter

 

Spara