Hoppa till sidans innehåll

Sommarens Race

22 MAJ 2017 11:10
  • Skapad: 22 MAJ 2017 11:10

Det är dags att boka sommarens Race!

I väntan på officiella inbjudningar lägger vi ut denna placeholder så att ni inte missar sommarens höjdpunkter! Två arrangemang är planerade och om allt går vår väg kan det bli fler.

 

Falkenberg Race, 5-6 Augusti

Vi upprepar vårt fina arrangemang i sommarstaden Falkenberg med sandstränder, sol och stadiga vindar. Vi planerar 5-6 seglingar över två dagar med grillparty på lördagkvällen.

Inbjudan kommer under sommaren. Att tänka på är att det kan vara svårt att hitta boende om man väntar för länge men det finns ett bra utbud av vandrarhem, hotell och campingar.

 

Wetamästerskapet 26-27 Augusti

Hampetorp med Södra Hjälmarens Båtklubb står som värd för vårt Wetamästerskap. På lördagen deltar vi i den öppna tävlingen Vinö Runt, en distanssegling på ca 15nm. På söndagen kör vi ett par banseglingar.

Båtklubben ordnar middag och seglarfest på lördagen för den som vill. Det finns camping med ett par stugor i direkt anslutning till hamnen.

Inbjudan kommer senare.

 

Det skulle vara riktigt roligt om ni har möjlighet att komma på något av eller båda dessa arrangemang. Alla är välkomna men medlemsskap i förbundet krävs för deltagande. Fokus ligger som alltid på att ha roligt tillsammans, men tävlingarna är på riktigt:)


Trevlig sommar!

Skribent: Arne Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info