Hoppa till sidans innehåll

Program 2020


Aktiviteter Svenska Wetaförbundet 2020

Nu när det äntligen börjat klarna med hur vi bör/får förflytta oss i sommar känner vi oss mogna att presentera våra aktiviteter sommaren 2020. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med för att sätta guldkant på årets Svemester!

Följande är planerat:

 

Wetahäng i Falkenberg, v28 med tyngpunkt på fredag till söndag

Vi har träffats tidigare ett par gånger på Ringsegårds strand strax söder om Falkenberg. Här kan vara magiskt vackert och underbara seglingsförhållanden men det kan också blåsa på och bli besvärligt vilket vi fått erfara vid tidigare tillfälle. Upplägget är att träffas på stranden. Rigga, trimma och segla ihop. På kvällarna träffas vi och umgås där det passar, Leif och Ulrika har utlovat grillafton i sin trädgård.

Leif Goldkuhl samordnar. 070-1844409; This is a mailto link

 

Wetaträff i Bohuslän 31/7-2/8

Med utgångspunkt från Stocken på Orust i Bohuslän tar vi oss vidare ut längs kusten och bor på vandrarhem eller liknande. Här är Bohuslän som allra finast och det finns massor av möjliga anhalter.

Rolf Söderström samordnar. 0768118133; This is a mailto link

 

Wetamästerskap i Hampetorp 23/8

Som vanligt utser vi årets bästa Wetaseglare i Hampetorp i Hjälmaren. Här finns fina sjösättningsmöjligheter och en välordnad camping i anslutning till hamnen.

Samordnare Bengt Waller. 070-5727248. This is a mailto link

 

Höstregatta i Lerum LESS i September

Det är ännu inte bestämt om denna kappsegling blir av pga de restriktioner som corona pandemin för med sig. Vi återkommer därför senare med info om denna helg.

 

Doublehandeträff / Säsongsavslutning i Vättern i September

Vi följer upp förra årets doublehandedträff med ett nytt tillfälle i Vättern. Här ber vi om att få återkomma med mer handfast information vid senare tillfälle.

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.