Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Mästerskapsläger 2019


För dig som avser att segla JNoM, EM, VM eller Open Week arrangerar E-jolleförbundet en träningshelg i Kullavik 6-7 juli under ledning av vår klasstränare Björn Allansson. Ett bra tillfälle att slipa formen inför sommarens mästerskapsseglingar. 

Träningen startar lördag kl 10.00 och beräknas vara slut på söndag kl 15.00.

Boende?

Ni som bor i närheten av Göteborg bor hemma, meddela i er anmälan om ni kan ta emot en eller två gästande E-jolleseglare i hemmet. På samma sätt behöver ni som reser till Göteborg lämna besked samtidigt med er anmälan om ni söker hjälp med att hitta boende. Ett kul sätt att lära känna andra seglare och så håller vi ner kostnaderna för de tillresta E-jolleseglarna. 

Anmälan till lägret gör du till Erik Bengtsson på denna mail senast 1 juli. Erik tar även emot och samordnar anmälningar om inkvartering i hemmet och svarar på frågor om läger och inkvartering. Kostnad 700 kr som inbetalas till PG  72 33 80 - 2 i samband med anmälan. Erik Bengtson nås även på tel 070-7230093.

PelleP Archipelago Race!

Passa på att toppa formen inför mästerskapen och kom till Kullavik med din båt redan söndagen den 30 juni och delta på PelleP Archipelago Race som seglas i tre kappseglingar på trapetsbana. Anmälan görs via sailarena.

Uppdaterad: 19 JUN 2019 23:14 Skribent: Torbjörn Larsson
E-post: Adressen Gömd