Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till VM sökes

29 FEB 2020 12:44
Planeringen inför sommarens VM och Open Week pågår för fullt och E-jolleförbundet ingår i arrangörskommittén sedan starten hösten 2018.
Nu söker vi dig förälder, syskon eller kompis som kan hjälpa till 2, 5, 6 dagar eller under hela arrangemanget.
  • Uppdaterad: 29 FEB 2020 12:44

Open Week och VM i E-jolle är ett stort arrangemang som pågår under totalt 12 dagar varav 9 dagar med race på sjön mellan d. 6 - 17 juli.

Ett sådant arrangemang kräver ett större antal funktionärer varför E-jolleförbundet varit en del av arrangörsstaben redan från första planeringsdagen. Förbundet har bla tagit aktiv del  genom att söka sponsorer till tävlingarna. Kan förbundet uppfylla sitt åtagande under tävlingarna så kommer delar av dessa intäkter att tillfalla förbundet och ska då användas till marknadsföring av E-jollesegling i allmänhet och till träningsläger och utbildning av våra seglare i synnerhet.

Råå Jolleklubb kommer givetvis att besätta en större del personalbehovet men vi söker bla personal och båtar för att kunna bemanna upp till sex stycken säkerhetsribbar under VM och fem dito under Open Week. Fyra båtar kommer att sörja för säkerheten på banan och två resp en båt på Open Week ser till att alla svenska seglare får rätt service på sjön.

Vi söker även personal till start- och målfartyg samt landpersonal i kansli, kök eller till allmänt servicearbete.

De som ställer upp med båt har fri hamnplats och fri bensin samt viss kontant ersättning per dag.

En del medlemmar har redan anmält sig spontant. Ta  nu chansen och anmäl dig på länken nedan och berätta vilka dagar du kan hjälpa till och på vilket sätt.

Det är kul att komma in i arrangörsgänget och uppleva VM på detta sätt. Ju fler vi är som delar på upppgifterna desto roligare får vi.

Anmälan gör du här 

Skribent: Torbjörn Larsson
E-post: Adressen Gömd