Hoppa till sidans innehåll

Elitserie nr 4 inställd !

30 MAR 2020 22:26
Råå Jolleklubb har tagit beslutet att det under rådande omständigheter och med gällande regler inte är försvarligt att genomföra Elitserie nr 4
  • Skapad: 30 MAR 2020 22:26

Som meddelats följer E-jolleförbundet sedan en tid tillbaka utvecklingen kring det nya Corona-viruset noga. Extra styrelsemöten har hållits med anledning av smittspridningen och vi håller tät kontakt med arrangerande klubbar.

Med anledning av de senaste rekommendationerna att minska resandet i landet och förbud mot sammankomster med mer än 50 deltagare måste vi tyvärr meddela att Råå Jolleklubb känt sig tvingade att ställa in Elitserie nr 4 som skulle seglats d. 2-3 maj på Råå

Svenska E-jolleförbundets styrelse ställer sig bakom beslutet och anser att det under rådande omständigheter är korrekt att ställa in tävlingen.

Då vi har ytterligare en Elitseriesegling planerad till helgen den 23 - 24 maj och årets internationella mästerskap seglas relativt tidigt på säsongen, så finns ingen möjlighet att skjuta upp Elitserie nr 4 till ett senare datum.

Vi återkommer med mer information i detta forum så fort vi vet mer om utvecklingen och möjligheten att genomföra vårsäsongens olika aktiviteter.

Senast i slutet av april återkommer vi med mer information om Elitserie nr 5 i Västerås.

Skribent: Torbjörn Larsson
E-post: Adressen Gömd