Hoppa till sidans innehåll

Seglarrepresentanter 2017

13 JUN 2017 14:46
Nya seglarrepresentanter utsedda!
  • Skapad: 13 JUN 2017 14:46

I samband med elitserie 5 i Mariestad valdes en ny styrelse för e-jolleförbundet. Som seglarrepresentanter i den nya styrelsen valdes Sam Stenman och Alexandra Wiking.

 

"-Vårt jobb kommer att vara att föra fram seglarnas åsikter och tankar i styrelsen, och att förmedla vad styrelsen gör till seglarna. Genom oss kommer ni (seglarna) att ha möjlighet att påverka styrelsens arbete och föra fram bra ideér! Detta kan gälla allt från tävlingsarrangemang och träning, till seglarmiddagar, happenings och get-togethers, er fantasi sätter gränsen! Kom gärna och snacka med oss på stranden, vi ser fram emot att tillsammans lyfta e-jolleklassen till nya höjder!

 

Vårt första uppdrag som seglarrepresentanter blev att skapa en facebookgrupp för alla svenska e-jolleseglare och andra intresserade: Europe Class Sweden! Gå gärna med i gruppen och ta del av den info och gemenskap som kommer att delas där!"

 

SEF har även utöver denna Facebookgrupp även ett nystartat Instagramkonto med samma namn: europeclassweden.

Detta konto kommer till en början att skötas av våra seglarrepresentanter och eventuellt tillfälligt av någon annan seglare de utser. För att visa SEF aktivitet vid diverse tävlingar och mästerskap.

Skribent: Sam Stenman/ Anders Lundius