Hoppa till sidans innehåll

Lediga styrelseuppdrag

25 APR 2017 21:01
Valberedningen söker kandidater till styrelsen
  • Uppdaterad: 25 APR 2017 21:03

 

Valberedningen, bestående av Lena Pettersson, Anders Bergström och Patrik Jaldevik, har fått i uppdrag att ta fram nya styrelsekandidater inför årsmötet. Några lämnar styrelsen efter lång och trogen tjänst andra pga klassbyte till andra båtar.

De poster som är aktuella för förändring är:
Ordförande
Tävlings- och resultatansvarig
Information- och Web/ hemsidesansvarig
Mätansvarig
Revisorer
Valberedningen?

Valberedningen söker dig som brinner för segling och E-jolleklassen. Vill du vara med och påverka den framtida utvecklingen och förstärka klassen är du varmt välkommen. Föräldrar med någon aktiv E-jolleseglare eller med seglare på väg in i klassen står högt på vår lista över tilltänkta kandidater. Mammor inte att förglömma.

Är du duktig på att skriva och kommunicera ut SEFs information till medlemmarna och hantera web och hemsideformat är du definitivt eftertraktad av valberedningen.

Valberedningen har jobbat på bred front dels genom att fråga representanter från flera klubbar samt de olika landsändarna. BOJK, HjBK, JKV och OTS är representerade som det är nu. Vi vill gärna ha representanter från de övriga klubbarna stora som små.

De som fortsätter arbeta i styrelsen samt de nya som visat intresse kommer att bli ett gott gäng. Det är vi övertygade om.

Hör gärna av er om ni är intresserade, tips eller andra idéer och tankar kring styrelsearbetet.

Lena Pettersson sammankallande, Anders Bergström och Patrik Jaldevik

 

Kontaktuppgifter valberedningen:

Lena Pettersson, 0705-95 18 18, This is a mailto link

Anders Bergström, 0707-40 91 82, This is a mailto link

Patrik.Jaldevik, 0708-211 800, This is a mailto link

Skribent: Anders Lundius