Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev från nya styrelsen

07 FEB 2020 13:40
  • Skapad: 07 FEB 2020 13:40

Hej Seglarvänner,

Under 9er-förbundets årsmöte i början av januari valdes flera nya styrelsemedlemmar in i förbundets styrelse då flera av tidigare styrelsemedlemmar lämnade styrelsen. Undertecknad, Fredrik Liljegren, har fått det hedersamma uppdraget som ordförande under det kommande året.

Min hemmaklubb är KSSS och om ni deltagit på KSSS OCR så kanske ni sett mig då jag brukar vara tävlingsledare för regattan. Har en son och en dotter som går på RIG i Motala och seglar 29er, samt en optiseglare som tränar för vårens rikskval.

Styrelsen utgörs nu, förutom undertecknad, av tre nya styrelsemedlemmar, Magnus Brenton, Hans Broman och Sibylle Maurer samt Henrik Björsson och Lars Engström som sedan några år ingått i styrelsen. Mer information om våra olika ansvarområden mm kommer publiceras på hemsidan.

Styrelsen har rivstartat arbetet och planeringen av kommande säsongen är i full gång tillsammans med Charlie som glädjande fortsätter som klasstränare även denna säsong. Information om kommande aktiviteter så som träningshelg i Motala den 30 – 31 maj för 29er-seglarna kommer löpande publiceras på hemsidan samt facebook så se till att följa våra kanaler så ni inte missar någon info.

Säsongens tävlingsprogram för 29er seglarna är publicerat och vi arbetar med programmet för 49er och FX. Under säsongen finns många tillfällen till kappsegling på hemmaplan samt i Norge och Danmark då Europacup och EM för 29er arrangeras i Köpenhamn.

Utvalda tävlingar under säsongen ligger till grund för årets ”Zhik GP-serie 2020” serie för de olika klasserna. Mer information om GP-serien kommer presenteras framöver.

För många besättningar är årets ungdoms-VM i början av december det stora målet och i tävlingsprogrammet framgår vilka seglingar som utgör kval för de åtråvärda platserna till denna tävling.

Om ni har synpunkter eller idéer om vad vi tillsammans skulle kunna göra för att öka aktiviteten i våra klasser så är ni mycket välkomna att höra av er till någon i styrelsen.

Fredrik Liljegren

Skribent: Hans Broman
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
9er förbundet
Magnus Brenton, Vårgärdsvägen 62 B
133 36 Saltsjöbaden

Kontakt:
Tel: 0708460785
E-post: magnus.brenton@telia...

Se all info