Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev

22 APR 2020 20:58
Hej Seglarvänner,Det är onekligen en ”ovanlig” vår vi har framför oss på grund av den rådande virus-situationen och ni har säkerligen redan nåtts av information om att i samtliga nationella seglingar samt alla Europacuper under våren är inställda
  • Uppdaterad: 22 APR 2020 20:58

Hej Seglarvänner,

Det är onekligen en ”ovanlig” vår vi har framför oss på grund av den rådande virus-situationen och ni har säkerligen redan nåtts av information om att i samtliga nationella seglingar samt alla Europacuper under våren är inställda. Även EM och VM för 29er är tyvärr inställda….

I dagsläget får vi vara mycket glada och nöjda över att vi fortsättningsvis kan bedriva träning och det är mycket roligt att se den stora aktiviteten under påsklovet på olika klubbar runt om i Sverige.

För att uppmuntra och erbjuda ytterligare möjligheter till utvecklande träning försöker 9er-förbundet tillsammans med klasstränare Charlie arrangera träningssamlingar på olika ställer i Sverige.

Den första träningssamlingen blir i Saltsjöbaden 1-3 Maj. Det blir träning under Charlies ledning fredag och lördag samt en avslutande träningsregatta med under söndagen. Se separat inbjudan för mer info och anmälan.

Samling nummer två arrangeras i Lomma den 16 och 17 Maj. Inbjudan till denna samling kommer publiceras inom kort.

Vi arbetar vidare med fler uppslag så se till att följa oss på Facebook eller besöka vår hemsida med jämna mellanrum för att följa utvecklingen. Tveka inte att höra av er om ni har idéer eller önskemål kring framtida aktiviteter och glöm inte att teckna medlemskap för säsongen 2020!

Fredrik LiljegrenSkribent: Hans Broman
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
9er förbundet
Magnus Brenton, Vårgärdsvägen 62 B
133 36 Saltsjöbaden

Kontakt:
Tel: 0708460785
E-post: magnus.brenton@telia...

Se all info