Hoppa till sidans innehåll

Extra Årsmöte 2022

25 APR 2022 21:15
Välkommen på Extra Årsmöte 2022 21 Juni
  • Uppdaterad: 20 JUN 2022 07:22

Kallelsen finns på vår sida på Facebook.

Styrelsen föreslår sammanslagning med RS Tera/Aero förbundet

Arbetet efter årsmötet med att hitta en ny styrelse har varit utmanande. Då vi är ett litet förbund och har svårt att få ihop en komplett styrelse har vi från den innevarande styrelsen initierat en dialog med RS Aero/Tera förbundet om en sammanslagning av förbunden.
Från styrelsen är vi positiva till detta och det är även RS Aero/Tera förbundet. Det ger fördelen att vi delar flera resurser men håller Fevaklassens ekonomi separat. Från ett Feva perspektiv har vi likt de andra klasserna två ledamöter in i styrelsen. För första året föreslår styrelsen att Andreas Melén (USS) och Joakim Fransson (LESS) representerar Feva.
Förslaget innebär att vi i princip upplöser Feva förbundet och för in det under RS Aero/Tera förbundet. Vi har gått igenom stadgarna och det innebär att vi tar beslutet på det extra årsmötet som är utlyst till 21/6 och att stadgarna för RS Aero/Tera förbundet ändras i samband med deras Årsmöte i Augusti. Eventuellt behövs ett andra extra möte för att stadgeändringen skall antas, detta utreder vi för stunden)
Eller ring in (endast ljud)
Skribent: Joakim Fransson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
RS Fevaförbundet
Jonas Oscarsson, Storedalsgatan 4
426 68 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0702530860
E-post: This is a mailto link...

Se all info