Hoppa till sidans innehåll

Trimlektion och Fevaförbundets Årsmöte

23 MAR 2018 14:57
Vi har mejlat ut detta meddelande eftersom det inställda påsklägret i Båstad ställt till det för oss. Detta läger skulle åtminstone för föräldrarnas del inledas med ett ordinarie årsmöte. Självklart har vi också besvikna barn/seglare att hantera...
  • Uppdaterad: 19 JUN 2018 19:41

1. Årsmöte i Fevaförbundet 2018-03-29, kl. 17.30

Ny plats är KKKKs klubbhus (Kullaviks Kanot- och Kappseglingsklubb). Alla medlemmar är kallade, men även utomstående som är vetgiriga, nyfikna eller har synpunkter på förbundets verksamhet är välkomna.

2. Fevakurs i seglingstrim, kl. 16.45

Innan årsmötet serveras seglingstips som gör din Feva snabbare. Inför en försenad säsongsstart kan det vara på sin plats att sammanfatta det viktigaste om; balans, fock-, storskot och kick.

Undertecknad ska gå igenom detta med alla vetgiriga Fevaseglare, medan föräldrarna får kaffe med tilltugg.

I skrivande stund ligger fortfarande isen i Kullaviks hamn, men det ska inte hindra oss från att åtminstone planera, längta och kanske ändå bli lite snabbare!

Distansdeltagande: Kan du inte närvara fysiskt på årsmötet, eller önskar följa teoripasset via videolänk: Anmäl dina kontaktuppgifter för inbjudan till grupp- eller videosamtal för i första hand Hangout eller Skype.

Välkommen!

För styrelsen i Svenska RS Fevaförbundet

Björn Bengtsson

Skribent: Björn Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
RS Fevaförbundet
Jonas Oscarsson, Storedalsgatan 4
426 68 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0702530860
E-post: This is a mailto link...

Se all info