Hoppa till sidans innehåll

Feva SuperCup i Kullavik

02 MAJ 2018 22:21
Nu är det äntligen dags för riktigt häftig och kul segling... Välkommen till Kullavik, i nordligaste Halland, knappt tre mil söder om Göteborg!
Resultaten efter första dagens kanonväder finner du i länken längst ned.
  • Uppdaterad: 19 JUN 2018 19:41

Kullaviks Kanot och Kappseglingsklubb (KKKK) hälsar alla Feva-seglare (och Feva-intressenter) välkomna till en händelserik seglingshelg med massor av intensiva race som kryddas med spännande finalomgångar efter söndagens lunch.

En rolig tävling för svensk juniorsegling

Regattan är lika mycket för dig som gillar utmaningen att försöka ta dig till avgörande finalomgång och prestera där, som för dig som vill få ett riktigt roligt seglingsutbyte och dra massor av nya lärdomar, dels genom att själv försöka och dels genom att på åskådarplats tillsammans studera dina kompisar eller konkurrenter när du pausar. Att tävlingen ingår i riksrankingen och utgör kval till JNM är ytterligare grädde på moset.

Direktdömning av fullblodsproffs

Direktdömning på banan utförs av Magnus Holmberg, som seglat både America's Cup och flera OS. Det blir gemensam genomgång av de situationer som Magnus bedömer under regattan.

Aktiv träning av seglare – och tränare

En erfaren tränare bevakar regattan i Frida Winzells frånvaro. Det blir coaching på plats efter och inför varje delsegling och alla deltagare kommer att få både hjälp och stöd.

OBS: Detta är ett ypperligt tillfälle även för dig som är tränare och jobbar med eller vill börja jobba med Fevagrupper i din klubb. Här kan du inspireras av aktiv coachning eller varför inte stödja dina egna adeptrar på plats?

Och fixa gärna svenskt segelnummer före anmälan!

>> Läs mer om regattan här

>> Resultat

>> Gå direkt till Anmälan

Skribent: Björn Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
RS Fevaförbundet
Jonas Oscarsson, Storedalsgatan 4
426 68 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0702530860
E-post: This is a mailto link...

Se all info