Hoppa till sidans innehåll

Feva SuperCup 2021 i Kullavik

24 MAJ 2021 11:21
Den efterlängtade SuperCupen seglas 12--13 juni!
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2021 15:44

Kullaviks Kanot och Kappseglingsklubb (KKKK) ser fram emot att bjuda alla deltagare på massor av intensiva race som kryddas med spännande finalomgångar på söndagen 13/6.

En rolig tävling för svensk juniorsegling

Regattan är lika mycket för dig som gillar utmaningen att försöka ta dig till avgörande finalomgång och prestera där, som för dig som vill få ett riktigt roligt seglingsutbyte och dra massor av nya lärdomar, dels genom att själv försöka och dels genom att studera dina kompisar eller konkurrenter när du pausar. Vill du vara med, men din partner har fått förhinder? Hitta en "som sitter i samma båt" och anslå på Förbundets Facebook-sida!

Aktiv träning av seglare – och tränare

Klasstränare Elin Sevedag borgar för att alla får coaching på plats; alla deltagare kommer att få både hjälp och stöd. Dessutom kommer en kunnig domare - Gustaf Sevedag - att döma direkt (inga tråkiga förhandlingar). Genomgång av intressanta regelsituationer kommer att ge värdefull erfarenhet och kunskap!

OBS: Detta är ett ypperligt tillfälle även för dig som är tränare och jobbar med eller vill börja jobba med Fevagrupper i din klubb. Här kan du inspireras av aktiv coachning eller varför inte stödja dina egna adeptrar på plats?

Och fixa gärna svenskt segelnummer före anmälan!

>> Läs mer om tävlingsformen här

>> Anmälan till SuperCupen på SailArena - med inbjudan, föreskrifter etc.

>> Resultat och deltagarförteckning (KKKK)

Skribent: Björn Bengtsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
RS Fevaförbundet
Jonas Oscarsson, Storedalsgatan 4
426 68 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0702530860
E-post: This is a mailto link...

Se all info