Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering Rikskval (5 maj)

05 MAJ 2021 08:37
Rikskvalet i Oxelösund inställt. Vi arbetar på andra alternativ och behöver att ni bekräftar er anmälan omgående utifrån de ändrade förutsättningarna.
  • Skapad: 05 MAJ 2021 08:37

Vi måste tyvärr meddela att det inte blir några Rikskval i Oxelösund eller Marstrand i år pga COVID 19. Både OXSS och MSS har meddelat att de tyvärr inte ser det möjligt att arrangera ett Rikskval mot bakgrund av de restriktioner som föreligger och myndigheternas beslut. Vi i styrelsen har full repsekt och förståelse för deras beslut. Vi tackar dem för bra samarbete i dessa svåra tider och för den tid de lagt ner och hoppas få möjlighet att arrangera ett Rikskval hos dem ett annat år.

Vår nya plan som vi arbetar med för fullt är att försöka arrangmera ett Rikskval i Träslövsläge den 5-6 juni ev. med start redan sen fredagseftermiddag (4 juni). Vi återkommer så fort vi vet mer. För att ha ett underlag skulle vi behöva att ni bekräftade er anmälan på följande länk, (bekräftelsemail erhålls men hamnar ofta i skräpposten). Vad gäller betalning kommer anmälningsavgiften vara 1 200 kr men avvakta mer besked innan ni betalar. 

För att vi ska kunna ha något Rikskval är det dock nödvändigt att förändringar sker i restriktionerna. Så håll tummarna att det blir bättre och håll er uppdaterade.

Skribent: Malin Rybeck
E-post: This is a mailto link
 
AB Karit 

Baltic_black.png