Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering avseende Rikskval (22 april)

23 APR 2021 08:27
Mot bakgrund av myndigheternas besked igår blir vi tyvärr tvungna att ställa in Rikskvalet i Marstrand 14-16 maj.
  • Uppdaterad: 23 APR 2021 08:27

Vår anmälan öppnade för några dagar sedan och vi har redan 140 anmälda. Årets Rikskval har möjlighet att bli det största på många år. Tillsammans med det stora intresset för helgens regionläger ser vi ett uppsving i vår klass, vilket är jättekul!

Det är därför mycket tråkigt att behöva ställa in Rikskvalet i Marstrand men så länge nuvarande restriktioner och tävlingsförbud ligger kvar är det inte möjligt att genomföra ett Rikskval. Nytt besked väntas någon vecka innan 17 maj och det är bara för oss att avvakta. Folkhälsomyndigheten kommer inte att rekommendera en lättnad i restriktionerna med mindre man ser en minskad smittspridning och minskad belastning på vården.

SOF överväger nu alternativt datum för rikskvalet  i Marstrand. Ett alternativ vi tittar på är helgen 5-6 juni, men det är många pusselbitar som ska falla på plats. Det är givetvis osäkert om vi kommer att kunna hålla något rikskval alls under maj men vi hoppas.

Det är viktigt för SOF att få en uppfattning om deltagarantalet så fortsätt därför att anmäla er till årets rikskvalserie. Anmälan är inte bindande förrän betalning gjorts (vi avvaktar med att öppna för betalning).

Vi arbetar för fullt med alternativ och återkommer med ytterligare besked kring rikskval och laguttagningar så snart vi har några.
Träna flitigt och håll er friska!
Skribent: Malin Rybeck
E-post: This is a mailto link
 
AB Karit 

Baltic_black.png