Hoppa till sidans innehåll

Vinnarna av ”Bästa evenemang” och ”Kreativaste klubb”

18 JUN 2020 13:02
SOF är glada att konstatera att det var ett fantastiskt engagemang hos klubbarna runt om i Sverige och att alla verkligen ansträngde sig för att skapa en rolig dag tillsammans trots att vi inte kunde genomföra ett vanligt regionkval.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2020 13:02

Totalt deltog 202 seglare från 28 klubbar. Detta kan jämföras med att 2019 då det totalt deltog 165 seglare i regionkvalsserien.

Tillsammans med representanter från de klubbar som skulle arrangerat Regionkval 1 har vi utsett vinnarna av ”Bästa evenemang” och ”Kreativaste klubb”.

Kreativaste klubb
Priset ”Kreativaste klubb” går till LDSS för sitt kreativa Hawaiitema som innebar obligatorisk utklädnad för alla seglare som i sin tur resulterade många härliga och färgglada bilder i socialamedieflödet.

I den här kategorin vill vi också nämna Hjuvik som hade ett pirattema och på eftermiddagen genomförde en skattjakt där alla deltagarna seglade C55 och letade bokstäver som var placerade på bojar. Efter att de gått i mål var uppdraget att skapa så många seglingsord som möjligt utifrån de bokstäver som samlats in.

Bästa evenemang
Vinnare av Bästa evenemang är, Karlskrona Segelsällskap (KNSS), Karlskrona Jolleklubb(KJK), Edenryds Båtklubb (EBK) och Växjö kappseglingsklubb (VKSK) med motiveringen: Roligt arrangemang som visar det positiva för seglarna när klubbarna samarbetar. Evenemanget resulterade i fyra seglare, fyra klubbar från tre olika landskap i region 4.

Det genomfördes många fina evenemang tex hade Ölmanäs och SS Kaparen ett trevligt initiativ som gick ut på att segla mellan klubbarna. I Skåne slog sig klubbarna samman och körde ett Regionkval hos BOJK. Flera av deltagarna tog sig vattenvägen till evenemanget för att säkerställa att evenemanget kunde genomföras på ett coronasäkert sätt.

Utlottningspriser
Stort tack till Båths som sponsrade Regionkvalet med presentkort som har lottats ut till deltagarna. Nedan ser ni vilket som har vunnit:

Region 2

Siri Sandell LJS

 

Melissa Kjellberg OXSS

 

Harry Wilton KSSS

Region 3

Alva Lindkvist VÄSS

 

Tea Jagerfeldt VÄSS

 

Matilda Nilsson VÄSS

Region 4

Tekla Walther KNSS

 

Viktoria Novak BOJK

 

Lukas Malmsjö LBS

Region 5

Leon Häggström Ölmanäs

 

Linus Ahlgren LESS

 

Erik Brunius LDSS

SOF vill tacka alla klubbar med tränare, föräldrar och alla aktiva för ett fantastiskt engagemang. Tack vare er support så fick vi ta del av alla härliga bilder med seglarglädje från flera ställen i Sverige. Följ @svenska_optimistjolleforbundet på instagram för att se bilder och filmer från regionkvalet.

Skribent: Anna Kristensen
E-post: This is a mailto link
 
AB Karit 

Baltic_black.png